PURENTALIHASHIERONTA

20201018_155304.jpg

Purentalihashieronta perehtyy purentalihasten ja leukanivelen toiminnan tasapainottamiseen.

 

Tämä hieronta sopii sinulle jolla on purennan tai leukanivelen aiheuttamia ongelmia, kuten jännitystä kasvojen, niskan tai hartianalueen lihaksissa. Nämä ongelmat voivat tulla esiin hampaiden narskuttelua, päänsärkyä (varsinkin aamuisin), ongelmina puheentuotossa tai korvien soimisena. 

Purentalihashieronta on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja sopii siten erinomaisesti myös kaikille, joilla arki kuormittaa niskan ja kaulan aluetta ( esim toimistotyöntekijä, raskaan ruumiillisen työntekijä).

 

Purentalihashieronta koostuu alkuhaastattelusta, tutkimisesta ja hieronnasta. Hieronnassa käsitellään pään, niskan, kaulan, hartian sekä rintarangan alueiden lihaksia ja sidekudoksia hieroen ja mobilisoiden leukanivelen käsittelyn lisäksi. Luvallasi käsitellään myös suun sisäpuolella olevia tärkeitä purentaan vaikuttavia lihaksia. Saat myös ohjeita kotiin.

 

Tekemäni purentalihashieronta perustuu VoiceWell kehittäjän Kicka Leppäsen (Kirsi Vaalio) koulutetuille hierojille muille terveydenhuollon ammattilaisille suunnattuun Purento-koulutukseen.