top of page

JAANA SNICKARS

Minä, Jaana Snickars 28.10 1963, olen koulutettu hieroja, urheiluhieroja

Koulutettu hieroja on terveydenhuollon ammattihenkilö, joka noudattaa toiminnassaan terveydenhuollon ammattihenkilöitä koskevia lakeja ja eettisiä säädöksiä. Luottamuksellinen ja asiakaslähtöinen hoito on toimintani perusta.

 

Olen täysin kaksikielinen, kotikielenäni käytän sekä suomea että ruotsia. Myös englantia käytän luontevasti sekä auttavasti saksaa

Se, että olen opiskellut koulutetuksi hierojaksi reilusti aikuisiällä koen positiivisena asiana: elämänkokemusta sekä tieto/taitoa ihmiskehosta kerääntynyt vuosien mittaan aimo annos taustastani johtuen.

 

Harrastukseeni kuuluvan ratsastuksen lisäksi, olen kiinnostunut kaikenlaisesta liikunnasta ja urheilusta. Erityisesti jalkapallo on lähellä sydäntäni: 50-vuotis päiviäni vietimmekin Saksassa Gelsenkirchenissä Schalke-Borussia Dortmund ottelua seuraten.

 

Olen toiminut ratsastuksenopettajana vuodesta -88 lähtien, vuonna -99 perustin kotitilamme yhteyteen yrityksen Mustasaaren ratsastuskoulu, joka tarjoaa kehonhallintaan perustuvaa ratsastuksen opetusta (rats.op Ypäjä 1992). Valmistuin 2002 tähän liittyen Centered Riding-ohjaajaksi.

 

Halutessani tietää enemmän ihmiskehon toiminnasta ja mahdollisuuksista vaikuttaa kehossamme ilmeneviin ongelmiin, hakeuduin urheiluhieroja-koulutukseen Kauhajoelle, josta valmistuin 2018. Olen myös Koulutettu perinteinen jäsenkorjaaja.

Yritykseni Mustasaaren ratsastuskoulu jatkaa toimintaansa pienemmässä muodossa halutessani keskittyä tarjoamaan hieronta- ja kehonhuoltopalveluja sitä tarvitseville, erilaisista kireyksistä kärsiville ihmisille, aktiivisesti liikkuville sekä urheilijoille.

 

Olen luonteeltani ratkaisukeskeinen ja perusteellinen, mikä näkyy hoitotyössäni. Huomioin hoidoissani laajempia kokonaisuuksia kuten ryhti, kineettinen ketju, lihastasapaino, asentoaisti sekä vammatausta

 

Toimipaikkani sijaitsee Mustasaaren Bölessä Nöötöntie 129 rauhallisessa kotimiljöössä, missä asustaa myös kissa ja koira. Tarvittaessa teen myös koti/yrityskäyntejä

 

Toivotan sinut tervetulleeksi ammattitaitoiseen, asiakaslähtöiseen kehonhuoltoon

 

Voi hyvin

 

                  Jaana

bottom of page